За нас

„ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД, съвременна фирма, адаптирана в сферата на проектирането, производството, доставката и монтажа на ПВЦ и Алуминиева дограма, стъклопакети и вътрешни щори. За скромният си 10 годишен опит, Ние се превърнахме в лидер на пазара в Северозападна България.

 

Какво стои зад нас?

 

Ние притежаваме три собствени производствени халета и две складови бази на площ от 4 000 кв.м., направени по Европейски стандарт. Трите модерни собствени халета – за производство на алуминиева дограма, ПВЦ дограма и стъклопакети са оборудвани със най-съвременните автоматични поточни линии, напълно пригодени да обезпечат големите обеми на производство.

 

Поради големият мащаб на производството и множеството региони, които обслужваме, разполагаме със собствен автопарк. Камионите ни са специално пригодени за транспорт на готовата продукция, гаранция за запазване на повърхностите на конструкциите и стъклата от повреди и надрасквания.

Мотивацията и възможностите на екипа са нашата сила!. Във фирмата работят отлично обучени дългогодишни кадри с богат опит в конструирането и производството на дограма. Екипът ни приема всяка изпълнена поръчка за личен успех.

 

Успешното ни бизнес сътрудничество и партньорството с доказали се на Българския и Европейски пазар производители на алуминиеви и ПВЦ профили и доставчици на аксесоари.

 

Равносметката!

 

Като производител с установен опит, утвърдени технологии и производствени възможности, ясно съзнаваме, че развитието и просперитетът ни зависят от убедеността и доверието на клиентите ни.

 

От своето създаване до днес, съзнавайки отговорността, която носим, ние екипът на фирма „ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД предлагаме на Вас, нашите клиенти не просто дограма, а висококачествен продукт носеща топлина, уют и красота във Вашият дом.

 

Това накратко е дългата история на един „НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР“!

Защо сме най-добрият избор?

Три собствени производствени халета
Две складови бази
Съвременни машини за алуминиева дограма
Автоматична поточна линия за ПВЦ дограма
Автоматична поточна линия за стъклопакети
Екип от квалифицирани специалисти
TDM Plast

Мисия, Визия, Цел

Дългогодишният ни опит ни научи, че „достатъчно добро е само най-доброто“, затова следваме няколко основни правила…

виж повече
TDM Plast

Галерия

Тук можете да разгледате нашата галерия от снимки, както различните етапи на работа при изпълнението на конкретна поръчка…

виж повече

Партньори, с които постигнахме много!