Вътрешни щори

При избора на обзавеждане за дома или офиса водещ е стремежът към интересен и нетрадиционен дизайн, който същевременно да е функционален и практичен. Именно с тази цел „ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД Ви представяме вътрешни щори, които отговарят на този стремеж.

 

Богатият асортимент, широките възможности за монтаж и многообразието от цветове и десени правят вътрешните щори предпочитано средство за слънцезащита. Те осигуряват уединение, спирайки любопитните погледи към Вашият дом.

ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

За да може Вие да си създадете „светлинен комфорт и уют“, ние „ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД притежаваме собствена производствена база за изработка на вътрешни алуминиеви хоризонтални щори с размер на ламела 25 мм. и вертикални щори с размер на лентите 89 мм.

 

Те са модерни, практични и елегантни.

 

Хоризонталните щори са най-често използвания продукт за вътрешно засенчване. Те предлагат стил и контрол на светлината и видимостта на достъпни цени.

 

Разнообразието от цветове и модели, лесната употреба и поддръжка, дискретният дизайн ги правят подходящи да защитят от слънцето както дома, така и офиса.

 

Същевременно хоризонталните щори представляват идеалното решение за мокри помещения, където високата влажност и температурни промени могат да увредят щорите от текстил или естествени материали.

 

Изработени са от алуминиеви ламели с ширина 16 или 25 мм. с цветно  лаково покритие, което не избелява, и разнообразни висококачес твени управляващи механизми.

 

Клиента може да избира и да комбинира цветове, ламели, профили и корди, перфорирани и рисувани ламели. Възможен е монтаж върху всякаква дограма, между стъклата и пред тях.

 

Недостатъка, който е доказан с използване на тези щори във времето е, че ламелите от алуминий абсорбират голям процент от слънчевата светлина и я трансформират в топлинна енергия, която в по-голямата си част остава вътре в помещенията. Това прави продукта неизгоден при използването му за южни и западни фасади.

 

Друг съществен недостатък, който измества алуминиевите щори по- назад в класацията на интериорните продукти е почистването на ламелите. Изключително трудоемка дейност – още повече, че те са разположени хоризонтално и събират голямо количество прах.

 

Независимо от тези си недостатъци те са предпочитан моден артикул.

ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ

Вертикалните щори са съвременна и модерна алтернатива на пердетата и завесите, внасяйки необходимата елегантност и завършеност в интериора на всеки дом и офис. Те съчетават предимствата на ламелната щора, която позволява пълен контрол на светлината, с тези на текстила – непреходен елемент в интериора.

 

Вертикалните щори са най–доброто решение при закриване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени. Те не само предлагат комфорт за очите, но предпазват Вашите мебели от вредно въздействащите слънчеви лъчи.

 

Висококачествените вертикални щори също имат и шумопоглъщащи свойства. Лентите са с ширина 89 мм. или 127 мм. Платовете са защитени със специална промазка, антистатично и антисоларно обработени и негорими.

 

Събирането на щората може да става индивидуално в левия или десния край, да се разделя на две части (в двата края) или да се събира в средата. Възможно е изработването на вертикални щори за наклонени или дъгообразни прозорци.

 

Монтажа е или таванен или стенен. Новост при някой от цветовете е залепване на подгъвите в двата края, вместо досегашното зашиване.
Като екстри при вертикалните щори можем да предложим декоративен корниз, който е с лента от цвета на щората и има за цел да скрие алуминиевият профил. Вертикалните щори освен ръчно могат да се управляват чрез електрозадвижване с дистанционно регулиране ъгъла на завъртане.

Партньори, с които постигнахме много!