Обков

Ние в „ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД знаем много добре, че само профилите не правят прозорец или врата. Една от най-важните съставки за качествен готов продукт са всички механизми и части наречени – обков. Независимо колко висок клас са профилите, с некачествен обков ще се получи некачествено крайно изделие.

 

Обковът за прозорци е нещо, което определено заслужава специално внимание. До голяма степен именно прозорците осигуряват най-много комфорт и уют в дома. Така че ако те не се вписват добре в жилищната обстановка и интериора, дискомфортът веднага ще се забележи.

 

Но не само и обкова като елемент от дограмата е важен. Важна е и неговата правилна подредба. Затова Ние използваме специален стенд, част от автоматизираната поточна линия за монтиране на обков.

 

Много фирми произвеждат обков. Не всяка марка обаче, може да служи като пример за качество. Ако говорим за несъмнените лидери, то сме длъжни да споменем SIEGENIA и KALE. Обковът, с който работим и Ние.

SIEGENIA

Siegenia е немска фирма, основана през 1914 год. и оттогава е специализирана в производството на обков за прозорци и врати. Вече толкова години Siegenia се развива и доказва, че е най-добрият обков за производство на прозорци и врати. Продуктовата гама е съобразена с новите високотехнологични изисквания и стандарти, както и с архитектурните възможности при производството на ПВЦ дограма.

 

Качественият обков Сигения за прозорци е много важен за цялостния комфорт в дома. Подтискащата и дискомфортна обстановка често има обратен ефект – клиентите и партньорите не могат да изпитат нужното доверие за дългосрочни бизнес отношения.

 

Добрият и качествен обков Сигения осигурява безпроблемното функциониране както на врати, така също и на прозорци. Това се отнася за цялата година, а също така обковът има дълъг живот на експлоатация. Това е едно от нещата, които най-много искат потребителите. Всички те желаят преди всичко да не се налагат постоянни ремонтни процедури, които често пъти струват много пари.

 

Максималната сигурност и безопасност са основните приоритети на всяко домакинство. Това може да бъде постигнато с поставянето на обков Сигения с многоточково затваряне, при това на напълно достъпни цени.

 

Обковът, освен противовзломния си ефект, който го прави сред най-предпочитаните, осигурява по-прецизно настройване на пантите и предотвратяване на неприятния ефект, който се получава, когато вятърът прониква в жилището въпреки дограмата.

 

Най-доброто решение за Вас е Сигения, защото е многостранно регулируем обков във всички посоки, подходящ за Вашите прозорци. Крилата могат да се отварят по различни начини, като се предлагат някои нестандартни и в същото време атрактивни решения.

KALE

Kale Kilit е компания основана през 50-те години на ХХ век и е един от лидерите в бранша. KALE е широко популярна марка на местния турски пазар и безспорен лидер за производство и продажба на обков за ПВЦ и алуминиева дограма, брави, секретни ключалки, сейфове и метални касети, електронни брави и богата гама аксесоари за тях. Продуктите имат сертификати по ISO 9001:2000, TSE, холандския SKG 4 и руския ГОСТ, с цел да се достигне висока удовлетвореност на клиентите без компромис в качеството и да се отговори на върховите изисквания за сигурност.

Обков KALE предлага висока степен на функционалност, надеждност и стабилност, предлагайки модерен и новаторски дизайн. Обковъте многостранно регулируем във всички посоки с многоточково заключване. Алкално – цинковата му основа създава екологична и високотехнологична антикорозионна повърхност на елементите, а вентилационната му функция осигурява желаното ниво на циркулация на въздуха.

Работата с тези обкови определя „ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД като носител на новото, диктуващо бъдещето. С тях продуктите ни могат да посрещнат най–смелите предизвикателства на футуристичната архитектура. Те отговарят на всички аспекти на съвременните производствени, архитектурни и строителни изисквания: лесен и удобен монтаж; огромен асортимент, обхващащ практически всички видове отваряния; дълготрайна и удобна експлоатация; непрестанно осъвременяване на продукцията с гаранция за качество.

Партньори, с които постигнахме много!