ПВЦ дограма

Реномираната марка ПВЦ профили за дограма VIVA PLAST се произвеждат изцяло по австрийска и немска технология, с най-съвременното оборудване предлагано от фирмите “Greiner Extrusionstechnik” и “Krauss Maffei” на световния пазар.

VIVA PLAST е всичко, от което имате нужда при избора на ПВЦ дограма за Вашите прозорци и врати. Богатото разнообразие от системи и постоянното подобрение на различните профили, допринася за развитието, обогатяването и модернизирането на предлаганите решения.

Дограмата, произведена с профили VIVA PLAST, позволява към нея да се монтират двойни стъклопакети с дебелина от 24 мм. до тройни стъклопакети с дебелина 44 мм. При създаването на дизайна, австрийските инженери са предвидили белите профили да са с добавени сиви гумени уплътнители, а цветните профили да са с черни такива. Това визуално решение е в унисон със съвременните течения в бранша. Самите ПВЦ профили имат заоблен дизайн, което придава на дограмата VIVA PLAST съвременна визия.

Освен в бял цвят, системите VIVA PLAST се предлагат и като двустранно фолирани профили, в следните стандартни декори: Златен дъб; Махагон; Орех; Венге; Светло сиво и Тъмно сиво – антрацит. Дограмата, изработена от системата VIVA PLAST може да бъде заявена и в различни от горе-описаните декори.

ПВЦ дограмата VIVA PLAST отговаря на Европейските стандарти за блясък на повърхността. Лабораторните изследвания доказват отлични резултати при нагряване, влажност и шумоизолация. Структурата на профилите е непозволяваща изгаряне и деформация, тя е нечувствителна към околната среда, не съдържа олово, не позволява задържането на вода, петна и прах.

ПВЦ дограмата VIVA PLAST е много добър избор за страни с климатични условия като България, гарантирайки отлична изолация в крак с абсолютно всички европейски стандарти, тенденции и изисквания за енергийна ефективност.

Разкрояването, както и цялостната обработка на ПВЦ профилите във фирма „ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД става посредством две напълно автоматизирани поточни линии, включващи:

Обработващ център “MURAT NR 241”. Той разполага със собствен софтуер, с възможност за обновяване, което осигурява висока производствена сигурност.

Четириглава запойваща машина “MURAT KD 658” споява рамките едновременно от четирите им страни, гаранция за перфектна правоъгълна или квадратна форма, без разминаване на диагоналите.

Подвижна станция поема запоените вече рамки, полага ги хоризонтално на междинен плот, от там се поемат от придвижващ механизъм, който ги транспортира до плота на почистваща машина “MURAT CN 770”.

Накрая на автоматизирата поточна линия е разположен специален стенд за монтиране на обков „MURAT KT 804“.

ТРИ И ЧЕТИРИ КАМЕРНА СИСТЕМА 6300 и 6400

Фирма „ВИАС“ – ЕООД стартира първо с разработването и налагането на пазара на своята 60 милиметрова ПВЦ система. Доказала своите качества, системата става едно от най-предпочитаните решения на строителните фирми и предприемачи за жилищни сгради и кооперации, офис помещения, детски градини, училища и болници.

 

Три и четири камерната системата за прозорци и врати VIVA PLAST е идеален избор за всеки един дом, съчетаващи в себе си цена и качество. Тази ПВЦ дограма е идеална за всякакви прозорци.

 

Направените тестове за коефициента на топлопреминаване в независими лаборатории потвърждават още веднъж високите топлоизолационни качества на 60 милиметровата серия на VIVA PLAST, а именно:

 

Uw = 1,55 W / (m2 . K)

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Конструктивна ширина - 60 мм.

Брой камери - 3, 4

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

Високи топлоизолационни характерстики.

Висока шумоизолация, до клас 3, осигуряваща тишина и спокойствие във вашия дом.

Висококачествен ПВЦ материал, устойчив на въздействието на влага, промяна в налягането и киселинни дъждове.

Елегантен дизайн.

Богата цветова гама.

Важно качество и предимство на профилите с продуктова марка VIVA PLAST е устойчивостта им на UV лъчи.

ПЕТ КАМЕРНА СИСТЕМА 7500

За да отговори на търсенето на пазара, фирма „ВИАС“ – ЕООД пусна своя по-висок клас профил в лицето на системата 7500.

 

Загубата на енергия и респективно на топлина благодарение на най-новата серия в каталога от профили VIVA PLAST може да бъде сведена до 47%, което да гарантира в пъти по-високата енергийна ефективност на Вашият дом.

 

ПВЦ профилите за дограма от тази серия са с конструктивна ширина от 70 мм., с дебелина на външните стени от 2,8 – 3,0 милиметра, попадайки в клас А от категоризацията на системните профили за производство на ПВЦ дограма.

 

Пет камерната система е с отлична здравина, постигната чрез равномерно разпределение на молекулите в материала, от който се изработват профилите. Повърхността им е с най-висок клас на блясък и абсорбираща способност на светлината. Висококачествените материали несъдържащи олово, гарантират екологично безвреден профил, отговарящ на нормите за чиста околна среда.

 

Направените тестове за коефициента на топлопреминаване в независими лаборатории потвърждават още веднъж високите топлоизолационни качества на 70 милиметровата серия на VIVA PLAST, а именно:

 

Uw = 1,3 W / (m2 . K)

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Конструктивна ширина - 70мм.

Брой камери - 5

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

Петкамерна система с голяма ширина и високи топлоизолационни характеристики.

Размер на стъклопакета от 24 мм. до 32 мм.

По добри механични характеристики – якост на профила при натоварване и усукване.

Висококачествен ПВЦ материал, устойчив на екстремни климатични условия.

Намалява риска от конденз.

Богата цветова гама.

СЕДЕМ КАМЕРНА СИСТЕМА 8700

VIVA PLAST 8700 е открояваща се система с конструктивна ширина 85 мм. Първокласното качество, както и многокамерната техника на профила имат грижата за възможно най-добрата топлоизолация. Системата е конструирана така, че в комбинация с правилно изработеният стъклопакет, да намали консумацията на енергия за отопление и/или охлаждане до 70%.

 

Системата е конструирана с централен уплътнител. Централният уплътнител значително подобрява качеството на прозорците и предотвратява образуването на нежелани явления като проникването на вода, корозия на обкова, изпотяване на рамката и крилото. Какво представлява централният уплътнител?. Казно по-просто, трети уплътните (т. нар. функционална фуга) разделя района между крилото и касата на прозореца на две камери – външна (студена и влажна) и вътрешна (топла и суха).

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Конструктивна ширина – 85 мм.

Седем камерна система

Остъкляването може да бъде от 32 мм. и 36 мм. и 44 мм.

Опция за двоен и троен стъклопакет

Коефициент на топлопреминаване на профил - Uf = 0,81W/m2K

Коефициент на топлопреминаване на прозорец - Uf = 0,63 W/m2K

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

Изключителна водонепропускливост при дъжд, без ограничение на височината на монтиране на прозореца

Увеличаване на звукоизолиращите свойства, проникващи отвън навътре

Всички метални елементи на обкова са монтирани в сухата зона зад централния уплътнител, което повишава жизненият им цикъл

Защо Ние „ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД се доверихме на профила „VIVA PLAST“?

Профилът VIVA PLAST се произвежда с най-съвременното оборудване предлагано от фирмите „Greiner Extrusionstechnik“ и „Krauss Maffei“ на световния пазар.

Лабораторно оборудване от най-висок клас следи за безупречното качество на профила.

Високо квалифициран персонал, отговаря за напълно автоматизираното производство.

Партньори, с които постигнахме много!