Услуги

Разберете повече за нашата компания

Ако имате нужда от повече информация, свържете се с нас

„ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД, съвременна фирма, адаптирана в сферата на проектирането, производството, доставката и монтажа на ПВЦ и Алуминиева дограма, стъклопакети и вътрешни щори. За скромният си 13 годишен опит, Ние се превърнахме в лидер на пазара в Северозападна България.

 

От своето създаване до днес, съзнавайки отговорността, която носим, ние екипът на фирма „ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД предлагаме на Вас, нашите клиенти не просто дограма, а висококачествен продукт носеща топлина, уют и красота във Вашият дом.

Връзка с нас
ОФЕРТА

Вие избирате как!. По телефона, on-line или на място в нашия офис, Вие получавате компетентна консултация за предлаганите от нас продукти и услуги. Специалист от фирмата ще Ви насочи към най-подходящата за Вас дограма, съобразно Вашите индивидуални предпочитания и изисквания.

ПОРЪЧКА

Вие ни се доверихте!. Нашите сътрудници с радост ще изчислят Вашата поръчка.

ОГЛЕД И ВЗЕМАНЕ НА РАЗМЕРИ

Техническо лице от фирмата ще Ви посети в удобно за Вас време и ще Ви посъветва в избора на най-добрите технически и дизайнерски решения.

ПРОИЗВОДСТВО НА ДОГРАМА

Ние ще изпълним Вашата поръчка, влагайки в нея всички договорени материали, в посочената конфигурация и в уговорения срок.

ДОСТАВКА

Вашата дограма ще доставим до посочения от Вас адрес със специализиран транспорт, гарантиращ запазване на повърхностите на конструкциите и стъклата от повреди и надрасквания.

ДЕМОНТАЖ НА СТАРАТА ДОГРАМА

Нашият монтажен екип ще демонтира напълно безплатно Вашата стара дограма.

МОНТАЖ НА ДОГРАМА

Монтажът е толкова важен, колкото е й избора на дограма. Затова ние разполагаме с екип от професионалисти, които да монтират поръчаното от Вас изделие.

ГАРАНЦИИ

Не само бързите срокове, но и качеството на нашата работа ни отличава. Затова Ние, фирма „ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД даваме следните срокове за гаранционно поддържане:

–   качество на профила – 10 години;

–   херметичност на стъклопакетите – 5 години;

–   функционалност на обкова и механизмите – 3 години;

–   качество на монтажните работи – 2 години.

Партньори, с които постигнахме много!