Первази

ВЪТРЕШНИ

Вътрешните первази на прозорците създават допълнителен комфорт и удобство в дома Ви. Подпрозоречната дъска е хоризонтална дъска, която се поставя в основата на прозореца. Произвежда се от устойчив ПВЦ материал, с атрактивна и здрава повърхност. Има профилирана обемна форма, с много кухи камери,чрез които се постига изключителни изолационни качества, превъзхождащи естествените материали. ПВЦ первазите са лесни за поддръжка и почистване, устойчиви на почистващи препарати, на изтъркване, драскане и пепел от цигари. Не поемат вода, а водните кръгове, които могат да възникнат от влажни саксии или поставени чаши, може лесно да се почистят. Освен това са Нечувствителни към топлина – дори загряване от слънчеви лъчи до + 60 градуса не представляват проблем за ПВЦ первазите.

 

Предлагат се в многообразни разцветки, наподобаващи дървесен фладър – златен дъб, орех, тъмен дъб, махагон и др. Предлагат се също в различни ширини, според вашите предпочитания.

 

Ако сте решили да имате вътрешни подпрозоречни дъски, желателно е да ги заявите още при поръчване на дограмата. В повечето случаи има възможност и за монтаж на перваза след монтажа на прозореца, стига да има достатъчно разстояние, където тя да се побере – поне 20 мм.

ВЪНШНИ

Външните первази – Козирките са необходимост, без значение дали са част от обществена сграда или от дома ви. Те са красиви, придават завършен вид на постройката, подчертават атмосферата й, но най-вече са практични. Поставянето на външен перваз ви спестява обработването на зида отвън със строителни материали от рода на теракот, мрамор и други.

Первазът спомага и за по-ефективно водоотливане на влагата, тъй като има изразен фабричен наклон. Монтира се челно на касата на прозореца и надстърча напред.

Предлагат се в многообразни цветове и в различни ширини, според вашите предпочитания. Изработени са от алуминий, с възможност за прахово боядисване по RAL

Партньори, с които постигнахме много!